ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГЯк вибрати кращу школу англійської мови в Харкові - 5 порад

Як вибрати кращу школу англійської мови в Харкові - 5 порад

Ви приступили до пошуку курсів англійської, і зіткнулися з величезною кількістю пропозицій?

Ви приступили до пошуку курсів англійської, і зіткнулися з величезною кількістю пропозицій? Інтернет, соцмережі, вивіски та білборди рясніють повідомленнями про крутих лінгвістичних центрах, які обіцяють в короткі терміни навчити вас говорити на інгліш практично на рівні носія. Як вибрати в Харкові саме ту школу англійської мови, в якій вас будуть вчити професійні викладачі та де ви зможете дійсно підвищити свій рівень знань? На що звертати увагу при виборі ідеального варіанту? Розглянемо 5 найважливіших критеріїв.

Ключові особливості школи англійської мови в Харкові

Ви остаточно вирішили, що вам варто вивчати english, і визначилися, навіщо вам це потрібно? Значить, прийшов час діяти! У браузері в ладі пошуку введіть запит: «Школи англійської мови Харків». Пошукова система видасть вам сотні варіантів. Зайдіть на сайти, які стоять першими в списку. Тут ви знайдете основну інформацію.

 

Наприклад, ми бачимо сайт школи англійської мови «My English World». Ось що ми про неї дізнаємося:

Методика навчання - комунікативна. Вона дозволяє навчитися швидко говорити і вільно думати англійською.

• Викладачі - професійні Тічер. Всі вони вивчали мову з нуля. Тому вони знають підводні камені Інгліш, і можуть складні моменти пояснювати просто і доступно.

• Комплексний розвиток мовних навичок - аудіювання, письма, граматики і лексики. Вчителі MEW переконані, що в основі розмовної англійської повинна лежати сильна граматична база.

• Зручне місце розташування - курси My English World розташовані в центрі Харкова, в 4 хвилинах ходьби від станції метро Бекетова. А це означає, що з будь-якого району міста ви зможете швидко добиратися на заняття.

Уважно вивчивши пропозиції, зважте плюси і мінуси і приймайте рішення про вступ на навчання.

Які формати навчання передбачені в школі англійської в Харкові?

Ви точно знаєте, навіщо вам потрібна англійська? Тоді вам буде не складно визначитися з відповідним форматом навчання. Які вони бувають? Розглянемо це на прикладі школи цієї ж школи:

1. Інтенсиви - незамінні для тих студентів, яким потрібно в стислі терміни освоїти великий обсяг знань. Така програма навчання коштує 2700 грн. за 12 уроків на місяць.

2. Групові заняття - стандартний пакет вартістю 1800 грн за 8 уроків в місяць. Навчання в групі дозволить вам прокачати розмовний інгліш і значно підвищити свій рівень.

3. Індивідуальні заняття - на них ви отримуєте максимум уваги викладача. Вартість кожного уроку 350 грн.

4. Онлайн - на цьому курсі ви зможете вивчати англійську, навіть якщо у вас ненормований графік або ви часто буваєте у від'їзді.

5. Корпоративна програма - вклавши кошти в навчання персоналу, ви зможете збільшити прибуток від співпраці з іноземними партнерами.

Щоб вибрати формат навчання, що підходить саме вам, проконсультуйтеся з адміністратором школи.

Подивіться Відеовідгуки студентів про школу англійської мови в Харкові

Саме переконливий доказ завжди звучить з вуст очевидців, чи не так? Ось чому сторінка школи з відео відгуками учнів стане для вас самим достовірним джерелом інформації. Звідси ви дізнаєтеся, які сильні сторони навчального закладу, на чому зроблений акцент в програмі навчання, яка атмосфера панує на заняттях. Наприклад, ось що кажуть студенти про курси англійської MEW:

• «Тут викладають професіонали, які люблять свою роботу і англійська мова».

• «У них тепла і затишна атмосфера».

• «Тепер я не боюся говорити англійською мовою».

• «на заняттях ми слухаємо аудіо записи, дивимося відео та багато говоримо only english!»

Деякі недовірливо ставляться до текстових відгуками, залишеним безпосередньо на сайті компанії. Однак, адміністраціям шкіл англійської мови в Харкові немає сенсу вводити в оману своїх майбутніх студентів. Адже кожен бажаючий може особисто переконатися в достовірності цієї інформації. І для цього є два способи. Про них ми і поговоримо далі.

Враховуйте рейтинг, присвоєний школі англійської в Харкові незалежними ресурсами

Існують онлайн-сервіси, які надають рейтинг різним компаніям на підставі відгуків реальних людей. Для пошуку найкращих курсів в вашому регіоні скористайтеся такими ресурсами:

1. Enguide - спеціалізується на курсах англійської мови. Наприклад, курси англійської мови My English World має рейтинг 9,7 з 10.

2. Google Maps - в цьому додатку учні, які проходять зараз навчання, вчили

 
Коментарі (0)