ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаТимчасове вимкнення електромереж позначається на якості мобільного зв'язку та інтернету

Тимчасове вимкнення електромереж позначається на якості мобільного зв'язку та інтернету

Тимчасове вимкнення електромереж позначається на якості мобільного зв'язку та інтернету, але мережі зберігають свою функціональність.
Тимчасове вимкнення електромереж позначається на якості мобільного зв'язку та інтернету, але мережі зберігають свою функціональність.
 
Про це повідомляє Київська міська військова адміністрація у Telegram. 
 
У зв'язку з тимчасовим вимкненням електромереж городяни скаржаться на відсутність зв'язку. У КГВА пояснили, чому так відбувається. 
 
«Річ у тому, що обладнання потребує постійного живлення. Для забезпечення стабільної роботи використовують батареї. Вони можуть забезпечити роботу на 4-5 годин. Тому коли електроенергію вимикають надовго, акумулятори не встигають перезарядитися. Найпроблемніше питання – мобільний інтернет. Мережа зазнає значного навантаження, коли більшість переходить з домашнього Wi-Fi на мобільний інтернет. Це впливає на швидкість», – повідомляють у КДВА. 
 
Тобто швидкість відновлення зв'язку залежить від тривалості та масштабів відключення електроенергії. 

Водночас наголошується, що попри це абсолютна більшість українських мереж зв'язку зберігає свою функціональність. Вони дозволяють телефонувати або надсилати смс.  

 
Коментарі (0)