ГоловнаПослугиФінансування ЖКГЧеркащини питимуть чистішу воду

Черкащини питимуть чистішу воду

У Черкасах водоканалівці удосконалили процес амонізації води. Відтак, мешканцям міста подаватимуть якіснішу, чистішу та безпечну для здоров’я питну воду.

У Черкасах на водоочисній станції удосконалено процес амонізації води. На комунальному підприємстві модернізували реагентне господарство та впровадили новий реагент – сульфат амонію. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Черкаської міської ради.

«Нині вдосконалено таку технологічну ланку водопідготовки як амонізація – один із ефективних прийомів уповільнення процесу утворення хлорорганічних сполук при хлоруванні води. Це дозволяє зв’язувати активну частину хлору і цим же зменшувати об’єми використання хлору. Раніше для цього на підприємстві використовували аміачну воду, відтепер – сульфат амонію, який дає змогу автоматизувати процес амонізації та безпечний в експлуатації», - йдеться у повідомленні.
 
Зазначається, тестові випробування обладнання і реагенту показали позитивні результати. Відтак, мешканцям міста подаватимуть якіснішу, чистішу та безпечну для здоров’я питну воду.
 
Нагадаємо, влада Черкас прийняла рішення оновити кілька десятків зупинок громадського транспорту до кінця року. На ці цілі планується виділити мільйон гривень.
 
Коментарі (0)