Тисячі донеччан без газу

У Донецьку тисячі будинків без газу. Це як багатоквартирні будинки, так і будинки приватного сектору. Відновлювальні роботи на мережах тривають.

Більше 2,5 тис. будинків у Донецьку досі без газопостачання. Про це повідомляє прес-служба Донецької міської ради.

«На 10 серпня в Донецьку залишаються без газопостачання 2581 абонентів: з них 23 багатоквартирних будинки і 1385 приватних будинків», - йдеться в повідомленні.

При цьому наголошується, що бригадами ПАТ «Донецькміськгаз» в Будьонівському районі пущений газ 90 абонентам будинку №19 по вулиці Відважних, в Київському районі - 20 квартир по вул. Савченко 14, 30 будинків приватного сектору по вулиці Косарєва в Петровському районі і 16 будинків по вул. Курсантів Кіровського району.

«Відновлювальні роботи на пошкоджених мережах електро - і газопостачання тривають» - підкреслюється в повідомленні.

Примітно, що у міськраді стверджують, що системи життєзабезпечення міста працюють в штатному режимі. Громадський транспорт рухається по автомагістралях згідно з графіками.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, вимушені переселенці повертаються додому. Навіть незважаючи на те, що їхні будинки знаходяться в окупованих містах. Це і Червоний Промінь і Алчевськ, Горлівка. Місцеві жителі скаржаться на відсутність води та газу. Займатися інфраструктурою нікому.

 
Коментарі (0)