ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаТисячам донеччан відновили електропостачання

Тисячам донеччан відновили електропостачання

Комунальники відновлюють електропостачання Донецька. Вчора в будинки тисяч містян повернули світло. Однак, багато жителів міста все ще залишаються без електроенергії.

Вчора фахівці ДТЕК підключили підстанцію Гілка, яка була знеструмлена через бойові дії. Відновлено електропостачання понад 5 тис. абонентів Київського району в Донецьку. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Донецької міської ради.

«Бригади ДТЕК Донецькобленерго і ДТЕК ПЕМ-Енерговугілля продовжують вести роботи з ремонту і заміни ліній електропередачі, пошкоджених в результаті бойових дій», - відзвітували в прес-службі.
 
Зараз відсутнє електропостачання в результаті бойових дій:
 
Петровський район: продовжує залишатися знеструмленим селище Трудовскі; Куйбишевський район: залишаються знеструмленими внаслідок бойових дій 16 п'ятиповерхових будинків, 1 дев'ятиповерховий і 1500 будинків приватного сектору селища Жовтневий; Київський район: знеструмлено близько 300 будинків приватного сектору мікрорайону Привокзальний.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», в Донецьку зміниться режим подачі води. З сьогоднішнього дня донеччани будуть отримувати воду протягом усього дня. Перебої можливі тільки в нічний час.
 
Коментарі (0)