ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаТисячам мешканців Донеччини повернули електрику

Тисячам мешканців Донеччини повернули електрику

У Донецькій області відновили стабільне електропостачання десятитисячному місту. Ремонтники відремонтували високовольтну лінію електропередач, яка була пошкоджена в минулому році в ході бойових дій.
У місті Мар’їнка, Донецької області відновлено стабільне електропостачання. У населеному пункті ввели в роботу після пошкоджень високовольтну лінію електропередач. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Донецької обласної державної адміністрації.
 
«Тепер жителі 10–тисячного міста отримають якісне електропостачання та резервну лінію електропередач для вдалого проходження осінньо-зимового періоду. Слід відмітити, що дана лінія була пошкоджена та виведена з робочого стану в липні 2014 року в результаті проведення бойових дій поблизу Мар’їнки», - йдеться в повідомленні.
 
Зауважується, що за дорученням губернатора області відновлювальні роботи мали б закінчитися в кінці листопада.
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства планує у наступному місяці надати на розгляд міжнародним фінансовим організація інвестиційні проекти по відновленню постраждалих внаслідок бойових дій територій Луганської та Донецької областей.
 
Коментарі (0)