ГоловнаВибір редакціїФінансування ЖКГТКЕ не будуть відшкодовувати різницю в тарифах

ТКЕ не будуть відшкодовувати різницю в тарифах

У Мінрегіоні завили про економічно обумовлені тарифи на послуги теплопостачання. Тому у відомстві планують скасувати компенсації різниці в тарифах підприємствам.

З 1 липня теплоенергетики перестануть компенсувати підприємствам різницю в тарифах. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства .

«Виходячи з того, що для всіх підприємств теплоенергетики діє економічно обґрунтований тариф, починаючи з другого півріччя, відшкодування різниці в тарифах з бюджету не буде», - йдеться в повідомленні

Нацкомпослуг та органами місцевого самоврядування для теплопостачальних підприємств з 1 липня 2014 року встановлено економічно обґрунтований тариф на послуги з теплопостачання. «Регіони повинні забезпечити розрахунки за природний газ у повному обсязі», - заявили у відомстві.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», порівняно з минулим роком у січні-квітні. кількість наданих субсидій на оплату житлово-комунальних послуг стала менше на більше, ніж 20%.
 
Коментарі (0)