ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГПрикордонникам обіцяють житло в Хмельницькій області

Прикордонникам обіцяють житло в Хмельницькій області

На Хмельниччині розпочато будівництво чергового будинку для прикордонників та членів їх сімей. Це вже другий будівельний проект для військовослужбовців.

На Хмельниччині розпочали будівництво чергового будинку для прикордонників та членів їх сімей. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-центрі Державної прикордонної служби.

«Цього року Держбюджетом на будівництво житла Держприкордонслужбі виділені кошти загального фонду в обсязі 60 мільйонів гривень, за які побудують 14 житлових об'єктів, 9 з яких заплановано ввести в експлуатацію у цьому році», – йдеться в повідомленні.
 
Як зазначається, це вже другий будівельний проект у Хмельницькому. Навесні  було розпочато будівництво першої секції 96-квартирного будинку, здача якої запланована на наступний рік.
 
У прес-службі додали, що на квартирному обліку в загальній черзі перебуває 275 родин військовослужбовців академії, з них 27 учасників бойових дій. 
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», військовим надаватимуть грошову компенсацію на купівлю житла. Таке рішення було прийнято на засіданні Кабміну. На ці цілі планують спрямувати частину коштів за бюджетною програмою забезпечення житлом військовослужбовців.

 

 
Коментарі (0)