ГоловнаПослугиФінансування ЖКГХарківську вулицю закривають на капремонт

Харківську вулицю закривають на капремонт

У Харкові на вул. Чернишевській на ділянці від вул. Петровського до вул. Іванова рух транспорту буде закрито до середини вересня. Це пов'язано з проведенням капітального ремонту.

У Харкові рух транспорту по вул. Чернишевській - на ділянці від вул. Петровського до вул. Іванова - буде заборонено з 7:00 25 серпня до 22:00 13 вересня. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Харківської міської ради.

Як повідомили в Департаменті інфраструктури, це пов'язано з капітальним ремонтом вул. Чернишевської.
 
«На цей час проїзд спеціальних автомобілів оперативних служб до житлових і адміністративних будівель, розташованим у зазначеній зоні, буде забезпечений», – йдеться в повідомленні.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», під час ревізії КП «Харківський обласний фонд підтримки індивідуального житлового будівництва на селі» були виявлені порушення, які призвели до втрат фінансових ресурсів, на загальну суму 588 тис. грн.
 
Зокрема, посадові особи підприємства надали кредити для будівництва (добудови) або реконструкції житлових будинків на загальну суму 532 тис. грн шістьом позичальникам, які не мали документів, що засвідчували б їх право власності чи користування земельними ділянками, або витягу з рішення органу місцевого самоврядування про виділення їм землі.
 
Окрім того, підприємство надало пільговий кредит на суму 20 тис. грн на придбання житлового будинку, який уже перебував у власності позичальника.
 
Також на підприємстві виявлено порушення законодавства з оплати праці на суму більш як 30 тис. грн.
 
Коментарі (0)