ГоловнаПослугиФінансування ЖКГСтоличне метро змінить графік роботи

Столичне метро змінить графік роботи

Київська підземка сьогодні ввечері працюватиме довше. Причинами зміни графіку роботи столичного метрополітену є проведення футбольного матчу. Тож, можливі також обмеження для пасажирів на вхід на кількох станцій метро.

У Києві сьогодні змінили графік роботи метрополітену – підземка працюватиме на годину довше. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі КП «Київметрополітен».

Причиною продовження роботи метро у місті є проведення футбольного матчу.

«У ніч з 12 на 13 жовтня столичний метрополітен подовжить свою роботу на одну годину. Такі заходи передбачені з метою забезпечення належного перевезення уболівальників у зв’язку із проведенням футбольного матчу між збірними командами України та Іспанії», - зазначається у повідомленні.

Поміж тим, сьогодні з 20:45 і до 21:45 станція метро «Олімпійська» буде закрита на вхід та вихід, а станція «Площа Льва Толстого»  - на вхід.

Жителів міста також попереджають, що після закінчення футбольного матчу також можливе обмеження для пасажирів на вхід на цих станцій.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Києві за вихідні зменшилась кількість відключеня гарячого водопостачання на 23 випадки – до 194 відключених споживачів. Зокрема, у зв'язку пошкодженнями мереж гаряче водопостачання відсутнє у 124 споживачів. Ще 44 випадки припинення ГВП спричинені проведенням планових робіт та реконструкцій. Крім того, 29 споживачів залишилось без гарячої води через припинення «Київгазом» газопостачання на теплоджерела «Київенерго».

Анастасія Войтко

 
Коментарі (0)