ГоловнаНовини ЖКГТранспортТрамваям Харкова перекриють маршрути

Трамваям Харкова перекриють маршрути

Харківські трамваї кількох маршрутів завтра тимчасово змінять траси слідування. Зміни у схемі курсування зумовлені проведенням реконструкції контактної мережі трамвая. У зв’язку з цим буде обмежено проїзд електротранспорту на одній з ділянок маршруту.

У Харкові завтра трамваї маршрутів №7 та №20 тимчасово змінять маршрути у зв’язку із введенням заборони на проїзд електротранспорту пр. Перемоги на ділянці від вул. Клочківської до розворотного кола трамваїв. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

Зокрема, обмеження діятимуть з 9:30 до 15:30 та зумовлені проведенням реконструкції контактної мережі трамвая по пр. Перемоги.

Рух трамваїв буде організовано наступним чином:

маршрут №7: ст. «Новоселівка» - вул. Кривомазова - вул. Жовтневої революції -вул. Полтавський шлях - вул. Червоноармійська - вул. Котлова - Рогатинський проїзд - вул. Клочківська - ст. «Мала Данилівка»;

маршрут №20: ст. «Південний вокзал» - вул. Червоноармійська - вул. Котлова - Рогатинський проїзд - вул. Клочківська - ст. «Мала Данилівка».

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше,  у столиці вирішили запровадити додаткову зупинку на одному з автобусних маршрутів. Це зумовлено необхідністю покращення транспортного обслуговування пасажирів. Автобуси зупинятимуться на діючій тролейбусній зупинці.

 
Коментарі (0)