ГоловнаНовини ЖКГТранзит газу територією України зріс на 14,1%

Транзит газу територією України зріс на 14,1%

За 7 місяців 2011 року територією України за оперативними даними протранспортовано (транзитом) 65,7 млрд куб. м природного газу, що на 8,1 млрд куб. м, або на 14,1% більше ніж за відповідний період минулого року.Про це ІА «Україна Комунальна» повідомили у прес-службі Міненерговугілля.Нагадаємо, що 1

За 7 місяців 2011 року територією України за оперативними даними протранспортовано (транзитом) 65,7 млрд куб. м природного газу, що на 8,1 млрд куб. м, або на 14,1% більше ніж за відповідний період минулого року.

Про це ІА «Україна Комунальна» повідомили у прес-службі Міненерговугілля.

Нагадаємо, що 19 липня 2011 року на промисловому майданчику газопроводу Уренгой-Помари-Ужгород неподалік міста Богуслав у Київській області в присутності Прем'єр-міністра України Миколи Азарова та Міністра енергетики та вугільної промисловості України Юрія Бойка було зварено символічний «золотий стик», чим розпочато реалізацію Проекту «Модернізація та реконструкція магістрального газопроводу Уренгой-Помари-Ужгород».

За попередніми підрахунками, в результаті модернізації транзитний потенціал газопроводу Уренгой-Помари-Ужгород збільшиться вдвічі, а об'єм імпорту природного газу в країни Європи зросте на 20-25%.

 
Коментарі (0)