ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГТретина українців після 24 лютого так ін е повернулись до роботи

Третина українців після 24 лютого так ін е повернулись до роботи

Українці поступово повертаються до роботи і на сьогодні вже 38% тих, хто працював до 24 лютого 2022 року, повернулися на свої робочі місця у звичайному режимі

 

Українці поступово повертаються до роботи і на сьогодні вже 38% тих, хто працював до 24 лютого 2022 року, повернулися на свої робочі місця у звичайному режимі, 18% - працюють дистанційно, 7% - знайшли нове місце роботи, свідчать результати опитування "Психологічні маркери війни", проведеного 18-19 червня соціологічною групою "Рейтинг".

Попри це 35% опитаних, які мали роботу до повномасштабного вторгнення РФ, досі не працюють. Найбільше їх серед наймолодших і найстарших опитаних (38%), жінок (40%), жителів сходу (53%) та півдня (41%) країни. У динаміці найкращі показники повернення до роботи у звичайному режимі у мешканців центру та півдня України.

Опитування проводилося серед 1200 респондентів від 18 років методом CATI (телефонні інтерв'ю з використанням комп'ютера) у всіх підконтрольних областях, де є український мобільний зв'язок. Результати виважено з використанням актуальних даних Державної служби статистики України. Похибка репрезентативності дослідження з довірчою ймовірністю 0,95 - не більше ніж 2,8%.

 

 

 
Коментарі (0)