ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаТретій блок Трипільської ТЕС вже працює на "газовому" вугіллі

Третій блок Трипільської ТЕС вже працює на "газовому" вугіллі

Блок №3 Трипільської теплоелектростанції (ТЕС) 18 січня був підключений до української системи після перекладу з дефіцитного антрациту на "газовий" вугілля

Блок №3 Трипільської теплоелектростанції (ТЕС) 18 січня був підключений до української системи після перекладу з дефіцитного антрациту на "газовий" вугілля.

Як повідомила прес-служба ПАТ "Центренерго", комплекс будівельно-монтажних робіт з технічного переоснащення систем подачі, підготовки та спалювання палива з перекладом котлоагрегатів на використання вугілля марки "Г" і "ДГ" був завершений з випередженням графіка.

У компанії підкреслили, що це вже п'ятий блок компанії з числа переведених з антрациту на "газовий" вугілля.

"Центренерго" вже перевело на спалювання вугілля газової групи два блоку Трипільської ТЕС і два блоки Зміївської ТЕС (Харківська обл.). У поточному році планується переклад ще одного блоку. У минулому році "Центренерго" спожило 0,4 млн тонн антрацитового вугілля, а в поточному році має намір виключити його з паливного балансу.

"Центренерго" експлуатує Вуглегірську, Зміївську і Трипільську ТЕС сумарною встановленою потужністю 7660 МВт. Державі належить 78,3% акцій товариства. 

 
Коментарі (0)