ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаТретій енергоблок Южно-Української АЕС знову підключили до мережі

Третій енергоблок Южно-Української АЕС знову підключили до мережі

6 січня 2020 року в 3:43 енергоблок №3 Южно-Української АЕС підключено до енергомережі після усунення зауважень. Перший і другий енергоблоки Южно-Української АЕС працюють в заданому режимі

6 січня 2020 року в 3:43 енергоблок №3 Южно-Української АЕС підключено до енергомережі після усунення зауважень. Перший і другий енергоблоки Южно-Української АЕС працюють в заданому режимі, повідомляє НАЕК "Енергоатом" в понеділок.

Зауважень до роботи основного устаткування діючих енергоблоків та персоналу немає.

Радіаційний, протипожежний та екологічний стан на Південно-Українській АЕС і прилеглій території не змінювався та знаходиться у межах діючих норм.

4 січня 2020 року о 05:04 енергоблок №3 Южно-Української АЕС був відключений від енергомережі дією автоматичного захисту.

Південно-Українська АЕС розташована на берегах Південного Бугу в місті Южноукраїнськ Миколаївської області і є відокремленим підрозділом ДП НАЕК "Енергоатом". Входить до складу Південно-Українського енергетичного комплексу.

"Енергоатом" є оператором всіх чотирьох діючих АЕС України, експлуатує 15 енергоблоків, енергетичними реакторами загальною встановленою електричною потужністю 13,835 ГВт.

 

 
Коментарі (0)