ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2024-2025Три райони Києва залишились без гарячої води

Три райони Києва залишились без гарячої води

Усі кияни забезпечені теплом, однак пошкождення на теплових мережах дають про себе знати. З цих причин сьогодні без гарячого водопостачання 5 споживачів, ще понад три десятки - внаслідок планових ремонтів.

Локальні пошкодження тепломереж залиши мешканців 3 районів столиці без гарячої води. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі компанії «Київенерго».

«Станом на 6:00 20 березня 2014 року, внаслідок пошкоджень на теплових мережах, що знаходяться на балансі «Київенерго», тимчасово без гарячого водопостачання та/або централізованого опалення залишається 5 споживачів. Серед них 1 в Дарницькому, 1 — в Печерському, 3 — в Шевченківському районах», – йдеться в повідомленні.
 
Окрім того, з початком планових робіт, у зв`язку з ремонтом ряду теплових пунктів тимчасово без гарячої води залишається 26 споживачів. Серед них 1 в Голосіївському, 5 — в Дарницькому, 1 — в Деснянському, 1 — в Дніпровському, 5 — в Подільському, 3 — в Солом`янському, 10 — в Шевченківському.
 
Наразі ліквідацією пошкоджень займаються аварійно-відновлювальні бригади «Київенерго». В компанії нагадують, що в опалювальний період працівники ліквідовують пошкодження на мережах гарячого водопостачання не більше трьох діб.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», 19 березня внаслідок пошкоджень на теплових мережах тимчасово без гарячого водопостачання перебувають 4 споживача, серед яких 1 у Дарницькому та 3 — у Шевченківському районах міста.
 
Коментарі (0)