ГоловнаНовини ЖКГТранспортТролейбуси Львова замінили автобусами

Тролейбуси Львова замінили автобусами

Львівські тролейбуси одного з маршрутів замінили автобусом. Маршрут у місті було призначено через закриття на ремонт вулиці, що зумовило і тимчасове припинення роботи тролейбусів, маршрут яких пролягав через цю вулицю.

У Львові призначили новий тимчасовий автобусний маршрут, який курсує з центру міста до вул. Вахняника. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Транспорт запустили для у зв’язку із закриттям на ремонтом вул. Мечникова. Тож, для забезпечення доїзду пасажирів мікрорайону Погулянка до центральної частини міста тимчасово курсує автобусний маршрут №7, на якому працює лише 1 автобус.

Час роботи маршруту – з 7:00год. до 21:00год. Інтервал руху – до 40 хв.

«Тимчасовий автобусний маршрут працюватиме до відкриття після ремонту вул. Мечникова та відновлення роботи тролейбусного маршруту №7», - зазначили в міськраді.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Харкові 17 грудня з 9:30 до 15:00 рух тролейбусів по вул. 12-го Квітня та пр. Олександрівському (пр. Косіора), на ділянці від вул. 12-го Квітня до бул. Богдана Хмельницького, заборонений.

 
Коментарі (0)