ГоловнаНовини ЖКГТранспортТурки «візьмуть у полон» український транспорт

Турки «візьмуть у полон» український транспорт

Крим та турецька група компаній IC Ibrahim Çeçen Investment Holding A.Ş мають намір розвивати співробітництво, в тому числі, у транспортній сфері.

Крим та турецька група компаній IC Ibrahim Çeçen Investment Holding A.Ş мають намір розвивати співробітництво, в тому числі, у транспортній сфері

Про це «У.К.» повідомили в прес-службі Ради Міністрів АРК.
 
«Ми раді вітати вас в Криму. Одним із пріоритетних напрямків роботи кримського уряду є залучення інвестицій в економіку регіону. Тому ми завжди раді приїзду серйозного інвестора, і я переконаний, що сьогоднішня зустріч стане імпульсом для розвитку двостороннього плідної співпраці», - сказав віце-прем'єр.
 
У свою чергу перший заступник голови Республіканського комітету АРК з транспорту і зв'язку Іван Ванханен зазначив, що Крим є однією з найбільш перспективних інвестиційних площадок, де наразі реалізується ряд масштабних інвестпроектів, в тому числі, у сфері транспорту. Серед найбільш значущих і перспективних Іван Ванханен назвав проект з розвитку та реконструкції Міжнародного аеропорту «Сімферополь», проекти з будівництва доріг, розвитку мережі яхтових марин уздовж кримського узбережжя Чорного моря.
 
Зі свого боку менеджер IC Ibrahim Çeçen Investment Holding A.Ş Шеркан Вуран висловив зацікавленість у співпраці з Кримом та презентував можливості турецької компанії. Він зазначив, що компанія працює в 5-ти основних напрямках: транспорт (будівництво портів, аеропортів, високошвидкісних автодоріг і залізниць), енергетика, туризм і рекреація, будівництво, промисловість.
 
Вже сьогодні компанія реалізує ряд масштабних проектів, зокрема, проект з розвитку і реконструкції аеропорту «Пулково» в Санкт-Петербурзі, аеропорту «Бургас» в Болгарії, а також проекти з будівництва ряду аеропортів в Туреччині, найбільших готельних комплексів, у тому числі п'ятизіркових, і т.д. «Наша компанія є експертом в питаннях будівництва аеропортів, портів, доріг і ми готові з усією серйозністю і відповідальність підійти до реалізації проектів в Криму і виконати їх на найвищому рівні», - додав представник турецької компанії.
 
 
Коментарі (0)