ГоловнаНовини ЖКГЖитлоУ 2019 на квартири для військовослужбовців пішло 377 млн ​​грн

У 2019 на квартири для військовослужбовців пішло 377 млн ​​грн

У 2019 на на придбання житла для військовослужбовців Міністерством оборони України було витрачено 377 млн ​​гривень

У 2019 на на придбання житла для військовослужбовців Міністерством оборони України було витрачено 377 млн ​​гривень.

Як повідомили в Департаменті державних закупівель та постачання матеріальних ресурсів Міноборони, за результатами 11 конкурсів, укладено 111 договорів на закупівлю 366 квартир в регіонах України (загальна сума укладених договорів складає 377 040 000 грн),, що дозволило відповідальному виконавцю бюджетної програми з будівництва та придбання житла в повному обсязі використовувати призначення за цією програмою.

Як раніше повідомлялося, Міністерство оборони України проводить систематизацію даних про наявному житловому фонді для перекладу їх обліку та видачі в електронну форму.

На час введення нового механізму тимчасово обмежено виключення житла з числа службового.

На даний момент вже були оприлюднені відкриті списки військовослужбовців, які перебувають у черзі на отримання квартири. Також було розпочато формування єдиного земельно-об'єктного банку і фонду штатно-посадової житла для проживання військовослужбовців під час служби.

"На період впровадження практичного етапу систематизації відомостей про наявний відомчому житлі, уніфікації і перекладу процесів його видачі в онлайн, тимчасово обмежено виключення житлових приміщень з числа службового житла. Після запуску прозорого механізму, процес" расслужебліванія "буде відновлений", - підкреслюють у відомстві.

 

 
Коментарі (0)