ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГУ 2020 році банки видали вже 300 млн гривень теплих кредитів

У 2020 році банки видали вже 300 млн гривень теплих кредитів

Держенергоефективності за підсумком жовтня місяця заплатило близько 38.8 млн грн компенсацій населенню та ОСББ за «теплі кредити»

 

 

 

Держенергоефективності за підсумком жовтня місяця заплатило близько 38.8 млн грн компенсацій населенню та ОСББ за «теплі кредити». Про це свідчать дані відомства.

Вказується, що в поточному році відомству вдалося компенсувати порядку 302 млн грн, тоді як всього було виділено на поточний рік не менше 400 млн грн.

За даними відомства, велика частина коштів дісталася домогосподарствам - вони отримали близько 187.8 млн грн. Частину грошей у вигляді 109,8 млн грн отримали ОСББ та ЖБК.

Також додаткові 4.2 млн грн були перераховані домогосподарствам на установку твердопаливних котлів.

Нагадаємо, що 140 тисяч об'єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ, на укр. - ОСББ) не уклали договори на обслуговування внутрішньобудинкових мереж, в результаті чого обслуговувати їх нікому, що призводить до вибухів і загибелі людей.

Що робити власникам квартир? Ризикують вони залишитися без газу і як вийти з ситуації, що склалася? На ці питання в коментарі для Першого Ділового телеканалу відповів глава Асоціації професійних управителів нерухомістю в Україні, кандидат юридичних наук Андрій Никончук.

 

 

 

 

 

 
Коментарі (0)