ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ 2020 році КМДА закупить 200 нових автобусів

У 2020 році КМДА закупить 200 нових автобусів

Київська міська державна адміністрація сьогодні надала дозвіл КП "Київпастранс" на укладення договору фінансового лізингу для придбання 200 нових автобусів

Київська міська державна адміністрація сьогодні надала дозвіл КП "Київпастранс" на укладення договору фінансового лізингу для придбання 200 нових автобусів, повідомляє прес-служба КМДА.

"Це дуже важливе рішення, яке дозволить закупити 80 автобусів великої місткості (довжиною не менше 11,9 м) і 120 - особливо великих (не менше 18,5 метра). Термін лізингу - 36 місяців з дати підписання першого акту прийому-передання, але не пізніше 31 грудня 2023 року. Вартість лізингу - до 50 млн 720 тис. євро з урахуванням ПДВ у гривневому еквіваленті за офіційним курсом гривні до євро, який буде встановлюватися Національним банком України на дату поставки кожного окремого автобуса. Авансовий платіж - не більше 20 % від вартості предмета фінансового лізингу з урахуванням ПДВ. Компенсація відсотків - не більше 11,5% річних", - повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Як повідомив Поворозник, сьогодні в Києві є надвелика потреба в автобусах. Адже значна кількість рухомого складу КП "Київпастранс" складають автобуси, термін експлуатації яких - понад 10 років. Зношеність автобусного парку комунального підприємства становить 75,2%.

 

 
Коментарі (0)