ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ аеропорті Львова шукали вибухівку

У аеропорті Львова шукали вибухівку

Невідомі повідомили в міліцію про можливий теракт в аеропорті Львова. Правоохоронці стали перевіряти його на наявність вибухонебезпечних предметів, проте їх там так і не виявили.

У Львові через неправдиве повідомлення про теракт на кілька годин припинялася робота аэропорта. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі ГУ МВСУ у Львівській області.

На телефон оперативної служби «102» надійшло повідомлення від невідомої особи про те, що на території Львівського міжнародного аеропорту імені Данила Галицького буде здійснено терористичний акт. Будь-яких інших даних анонім не повідомив. 
 
Після проведеного обстеження вибухотехніками та спеціалістами відповідних служб вибухових пристроїв підозрілих і вибухонебезпечних предметів в приміщенні і на території аеропорту виявлено не було. 
 
З приміщення аеропорту проводилася евакуація 300 осіб - персоналу та пасажирів. В даний час робота аеропорту відновлена, проводяться роботи зі встановлення того, звідки надійшов анонімний дзвінок.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», 22 серпня в Києві станція київського метро «Театральна» була закрита на вхід і вихід. Її перекрили через повідомлення про можливе замінування.
 
Коментарі (0)