ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ «Борисполі» відкривають багаторівневий паркінг на 1000 паркомісць

У «Борисполі» відкривають багаторівневий паркінг на 1000 паркомісць

23 травня в Міжнародному аеропорту "Бориспіль" відбудеться запуск першої черги багаторівневого паркінгу на 1000 паркомісць

23 травня в Міжнародному аеропорту "Бориспіль" відбудеться запуск першої черги багаторівневого паркінгу на 1000 паркомісць.

Про це повідомив комерційний директор аеропорту "Бориспіль" Георгій Зубко на сторінці Facebook.

За традицією відкриття відзначать нестандартно - на експлуатованої даху паркінгу відбудеться музичний фестиваль з автошоу "KBPAEROPARTY." Паркуемся на даху! ".

Відкриття паркінгу має важливе значення для головного аеропорту України. При стабільно зростаючому пасажиропотоку існували можливостей було недостатньо.

"У 2018 року ми обслужили 12,6 млн пасажирів. З кожним роком потреба в паркувальних місцях пропорційно збільшується. Тому відкриття багаторівневого паркінгу напередодні літнього сезону - гострий виклик, з яким ми успішно впоралися", - зазначив заступник генерального директора аеропорту "Бориспіль" за комерційної діяльності та стратегічного розвитку Георгій Зубко.

Паркінг обладнаний сучасною автоматизованою системою управління, аналогічне обладнання використовується в аеропортах Відня, Heathrow (Лондон), Гонконгу, Dubai International Airport і Schiphol (Нідерланди). Тут передбачена індикація вільних паркомісць, система відеоспостереження з розпізнаванням автомобільних номерів і водія. Передбачено як готівковий, так і безготівковий розрахунок. Вартість послуг паркінгу складе 30 гривень за годину.

Нагадаємо, в аеропорту Бориспіль вирішили розконсервувати термінал F з квітня 2019 року.

 

 
Коментарі (0)