ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаУ Бучі запустили нову котельню

У Бучі запустили нову котельню

У Бучі на вулиці Тарасівській запустили нову котельню. Старе обладнання було пошкоджено під час окупації та не могло працювати на повну, адже втрачало тепло дорогою до споживачів

 

У Бучі на вулиці Тарасівській запустили нову котельню. Старе обладнання було пошкоджено під час окупації та не могло працювати на повну, адже втрачало тепло дорогою до споживачів.

Про це повідомляє Бучанська міська рада.

Як зазначається, нову котельню почали будувати у травні цього року. Фахівці виконали роботи з будівництва фундаменту, встановили димові труби, доставили на майданчик три збірні модулі із вмонтованим сучасним обладнанням та проклали 500 метрів газових мереж.

Тож від сьогодні дев’ять багатоповерхівок мікрорайону вже отримали тепло. Газове опалення поставлятиметься і під час блекаутів – котельня забезпечена генераторами.

Однак, кажуть у міськраді, це не останнє будівництво. Незабаром з‘являться дві нові котельні у Здвижівці – їх планують побудувати до весни 2024 року. Одна обігріватиме школу, будинок культури та ЦНАП, а інша – дитячий садок.

 

 

 
Коментарі (0)