ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаУ будинках Сум вимикатимуть світло

У будинках Сум вимикатимуть світло

Через ремонт на повітряних лініях частина будинків у Сумах залишиться без світла. Електрика у домівках містян буде відсутня недовго – лише протягом години.
У вівторок 21 квітня в Сумах призупинять електропостачання будинків на чотирьох вулицях. Це пов’язано з ремонтними роботами на повітряних лініях. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Сумської міськради.
 
Під відключення потраплять жителі вул. Робочої (буд. № 30-42, 17-29), вул. Пролетарської (буд. № 12-24), вул. Степана Разіна, вул. Засумської (буд. № 18-32, 19-31).
 
Електрики не буде з 11:00 до 12:00.
 
Після завершення ремонтних робіт електроенергію подадуть без попередження.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», всі населені пункти, що були знеструмлені внаслідок негоди, вже підключені до електропостачання.
 
«14 квітня, внаслідок негоди,  було знеструмлено 284 населених пункти у 9 областях України. Проте завдяки чіткій та злагодженій роботі за добу вдалося повністю усунути пошкодження електромереж. Я особисто та керівники територіальних підрозділів, у регіонах яких вирувала негода, контролювали ситуацію. Крім того, рятувальники брали безпосередню участь у аварійно-відновлювальних роботах, ліквідовуючи наслідки шквального вітру та дощу»,  - в. о. голови ДСНС зазначив Зорян Шкіряк.
 
Нагадаємо, через шквальний вітер в Україні було знеструмлено майже три сотні населених пунктів.
 
 
Коментарі (0)