ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024У Черкасах зміцнять енергоощадність житлофонду

У Черкасах зміцнять енергоощадність житлофонду

У Черкасах впроваджуються енергоощадні заходи у житлових будинках. Цьогоріч планується замінити старі водопідігрівачі та зіпсовані регулятори температури на тих, котрі перебувають у задовільному стані.

У 50 черкаських багатоповерхівках цьогоріч будуть замінені непрацюючі, або зіпсовані регулятори температури на водопідігрівачах. На це у міському бюджеті передбачено близько 1,4 млн грн. Повідомляє прес-служба Черкаської міської ради.
 
Окрім того, зауважується, що в 31 житловому будинку замість старих пошкоджених встановлять нові водопідігрівачі та регулятори температури. Для цього знадобиться майже 2 млн грн.

«Наразі триває розробка проектно-кошторисної документації на здійснення відповідних робіт, які планується виконати до початку опалювального сезону» - наголошується у повідомленні.

У міській раді переконані, що вжиття відповідних заходів забезпечить не лише надання якісних послуг з гарячого водопостачання, але й  раціональне використання теплоносія.

Нагадаємо, уряд поставив перед теплопостачальними підприємствами завдання щодо зменшення споживання енергоресурсів на 30%.

 
Коментарі (0)