ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїУ Чернігові багатоповерхівка злетіла на повітря

У Чернігові багатоповерхівка злетіла на повітря

Вибуховою хвилею пошкоджені перекриття у двох кімнатах між першим і другим поверхами та підлога на першому поверсі, вибито скло двох під'їздів будинку.

У понеділок в м. Чернігів в квартирі на першому поверсі п'ятиповерхового житлового будинку стався вибух газу без подальшого горіння.

Як повідомили в МНС, в результаті вибуху 1 особа загинула та 4 особи, в тому числі дитина (2003 р.н.), з опіками та травмами різних ступенів важкості госпіталізовані.

Вибуховою хвилею пошкоджені перекриття у двох кімнатах між першим і другим поверхами та підлога на першому поверсі, вибито скло двох під'їздів будинку. Тимчасово з дому в готелі міста і до родичів відселено 61 осіб.

До пошуково-рятувальних та аварійно-відновлювальних робіт залучено підрозділи Територіального управління МНС в Чернігівській області, бригади комунальних служб міста. Комісією ТЕБ та НС Чернігівської облдержадміністрації створена комісія з розслідування причин вибуху, обстеження будівлі з метою її відновлення для подальшого проживання мешканців.

Джерело - Новини Харкова

 
Коментарі (0)