ГоловнаНовини ЖКГЖитлоУ Чернігівській області роздають квартири

У Чернігівській області роздають квартири

З 27 придбаних державою квартир 14 віддали родинам військовослужбовців Чернігівського гарнізону. Обіцяють – інші 13 дістануться сім’ям загиблих в АТО силовиків.

Міністерство оборони України придбало 27 квартир, 14 з них –  для родин військовослужбовців Чернігівського гарнізону. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Чернігівської міської ради.

Відповідно до Державної програми забезпечення житлом військовослужбовців, вони отримали ордери на квартири.
 
Окрім того, у прес-службі Чернігівської міськради уточнили, що інші 13 квартир (з 27 придбаних) буде розподілено між військовослужбовцями та членами родин загиблих.
 
«В першу чергу житло мають отримати родини тих загиблих військовослужбовців, які потребують негайного поліпшення житлових умов. Жодна така сім’я не буде залишена напризволяще. Якщо потрібно, ми будемо звертатися до Міністерства оборони України, до інших центральних органів влади для вирішення цього питання»,- підкреслив перший заступник голови Чернігівської міськради Володимир Івашко.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», Міністр Кабінету Міністрів України Остап Семерак відзначив, що родинам військових, які загинули в ході антитерористичної операції на сході України, виділено 23 млн грн на купівлю житла.
 
Коментарі (0)