ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ Чернівецькій області на дороги не пускають деякі автомобілі

У Чернівецькій області на дороги не пускають деякі автомобілі

На дорогах Чернівецької області ввели обмеження для автомобілів, вага яких перевищує 5 т. Такі незручності для водіїв пояснюють попередженням аварійних ситуацій в населених пунктах.

У Чернівецькій області заборонили проїзд автотранспорту вага якого перевищує 5 тонн на одному з автошляхів регіону. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі «Укравтодору».

Зокрема, обмеження стосуються автодороги О26105 Маршинці – Форосна – Довжок - /Н-03/, км 5+950 в с. Маршині, Новоселицького району та спричинені уникненням аварій на підходах до мосту в с. Маршині.

Об’їзд для транспорту з такою вагою можна здійснити автодорогами: Н-10 Стрий - Івано-Франківськ - Чернівці - Мамалига (на Кишинів), О26111 Ванчиківці – Черленівка - //Маршинці-Форосна-Довжок-/Н-03// та О26105 Маршинці – Форосна – Довжок-/Н-03/. Загальна довжина об’їзду складає 24,6 км.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше,  у Київській області частково заборонили проїзд автотранспорту на кількох ділянках дороги Київ – Одеса. Крім цього, обмеження руху введено ще на одній дорозі регіону. Автодорівці заявляють, що незручності тимчасові.

 
Коментарі (0)