ГоловнаНовини ЖКГТранспортЧернівецьким водіям повертають оновлену дорогу

Чернівецьким водіям повертають оновлену дорогу

Автомобільну дорогу Стрий–Івано-Франківськ–Чернівці–Мамалига у Чернівецькій області відремонтовано. Загалом, рух транспорту повністю відновлять через два тижні після нанесення дорожньої розмітки.
У Чернівецькій області завершили ремонт дорожнього покриття автомобільної дороги Н-01 Стрий–Івано-Франківськ–Чернівці–Мамалига на ділянці від села Оршівці до села Берегомет. Про це «Україна Комунальній» повідомили у прес-службі «Укравтодору».
 
Як йдеться у повідомленні, ремонтні роботи на цій ділянці проводилися за двома  технологіями: влаштування тонкошарового покриття та заміна дорожнього одягу за новітньою технологією Ремікс+Мультимак. 
 
Наразі, роботи на ділянці км 208+635-км 216+258, повністю завершено. Частина дороги км 206+402 - км 208+635, що була виконана за технологією Ремікс+Мультимак з урахуванням своєї специфіки потребує нанесення горизонтальної розмітки і буде придатна до експлуатації через 2 тижні. 
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, дорожники у Одеській області перекрили рух транспорту на одній з ділянок дороги у зв’язку з виконанням ремонтних робіт на мосту через річку Дністер. Транспорт буде курсувати в об’їзд.
 
Коментарі (0)