ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ Чернівецьку область «прийшли» закриття доріг

У Чернівецьку область «прийшли» закриття доріг

На дороги Чернівецької області прийшли обмеження руху. Зокрема, в регіоні заборонили проїзд транспорту на одному з мостів. Це зумовлено руйнуванням конструкцій мосту.
У Чернівецькій області закрили для транспорту залізобетонний міст на автомобільній дорозі Чернівці – Глибока. Причиною цього є руйнування конструкцій мосту. Про це повідомили у прес-службі «Укравтодору».
 
«Км 17+804 виявлено руйнування насадки та стійок проміжної опори. З метою недопущення повного руйнування мосту, що може призвести до жертв та матеріальних збитків Службою автомобільних доріг прийнято рішення про закриття руху по даному маршруту», - йдеться в повідомленні.
 
Об’їзд автодорівці пропонують здійснювати такими дорогами: Михайлівка-Червона Діброва протяжністю – 5,6км, О26035 Тарашани-Михайлівка-Димка протяжністю – 2км, Т-26-06 Новоселиця – Маршинці – Герца – Глибок протяжністю – 4км.
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, на українські дороги чекає пришвидшення ремонтних робіт. Ліквідувати дефекти на дорожньому покритті шляхів державного значення повинні до початку літа. Тож, на травневі свята вихідних у ремонтників не буде.
 
Коментарі (0)