ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2024-2025У цьому році графіки відключень будуть переглянуті

У цьому році графіки відключень будуть переглянуті

У цьому році графіки відключень будуть дещо переглянуті, повідомив голова правління НЕК «Укренерго» Володимир Кудрицький
У цьому році графіки відключень будуть дещо переглянуті, повідомив  голова правління НЕК «Укренерго» Володимир Кудрицький, пише "Україна Комунальна". 
 
«Списки споживачів та черговість можливих відключень дещо змінені саме для того, щоб зробити їх більш рівномірними. Напевно, стовідсотково ідеальної рівномірності досягнути не можна, але більш рівномірними зробити їх можна й в тому числі за рахунок того, що зараз місцева влада має набагато краще забезпечення автономними джерелами живлення, зокрема дизельними генераторами, які можуть живити об'єкти критичної інфраструктури», - сказав він. 
 
Також Кудрицький зауважив, що те, наскільки тривалими будуть графіки можливих відключень споживачів після поновлення масованих атак ворога на енергетичні об’єкти залежить від того, яким в цей день буде споживання та якими будуть спроможності наших електростанцій виробити цю електроенергію. 
 

Нагадаємо, звичайним українцям в рамках підготовки до зими варто  перевірити і за можливості утеплити житло. Якщо ви живете в приватному будинку і минулого року придбали генератор – перевірити його роботу і подбати про пальне. Якщо в багатоквартирному – подбати про акумулятори, павербанки, лампи, які тримають заряд, про це написав голова «Укренерго» Володимир Кудрицький у своєму блозі.  

 
Коментарі (0)