ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГУ держбюджеті-2013 потрібно передбачити 450 млн грн на новий водогін в Криму – Балога

У держбюджеті-2013 потрібно передбачити 450 млн грн на новий водогін в Криму – Балога

Усього ж, за його словами, для вирішення питань поставок якісної води до Євпаторії необхідно 700-800 млн грн, що можна організаційно реалізувати за 1,5-2 роки

Міністр надзвичайних ситуацій Віктор Балога вважає, що в бюджеті 2013 року необхідно передбачити близько 450 млн грн для спорудження нової 15 кілометрової ділянки Чоботарівськогоя водогону.

Про це він заявив журналістам 29 лютого на брифінгу після засідання уряду, передає кореспондент «У.К.».

«Питання першої черги ми зняли, а друга черга – це проведення засідання техногенної комісії та прийняття рішення про те, що в бюджеті 2013 повинні бути виділені кошти для проведення водогону протяжністю 15 кілометрів. Ціна питання (якщо брати полімерну трубу) – приблизно 450 млн грн», - сказав міністр.

Усього ж, за його словами, для вирішення питань поставок якісної води до Євпаторії необхідно 700-800 млн грн, що можна організаційно реалізувати за 1,5-2 роки.

Також В.Балога підкреслив, що першочергові роботи з прокладання найбільш необхідної 5-кілометрової ділянки водоводу будуть розпочаті вже завтра. За його словами, уряд ставить завдання до початку курортного сезону ліквідувати наслідки нинішньої аварії та відновити безперебійне водопостачання приморського міста. «Якщо сезон почнеться в червні місяці, треба щоб вже місто було готове до прийому туристів», - резюмував міністр.

Катерина Селіванова

 
Коментарі (0)