ГоловнаНовини ЖКГУ Дніпропетровську відкривають другий пляж. З розмахом ...

У Дніпропетровську відкривають другий пляж. З розмахом ...

Сьогодні, 18 червня, об 11.30 у Дніпропетровську відбудеться довгоочікуване відкриття офіційного другого пляжу. Відтепер насолодитися відпочинком поблизу води можна буде і на лівому березі – на Воронцовському пляжі. Нагадаємо, що останні кілька років на місто-мільйонник припадало лише одне місце, де

Сьогодні, 18 червня, об 11.30 у Дніпропетровську відбудеться довгоочікуване відкриття офіційного другого пляжу. Відтепер насолодитися відпочинком поблизу води можна буде і на лівому березі – на Воронцовському пляжі. Нагадаємо, що останні кілька років на місто-мільйонник припадало лише одне місце, де офіційно можна було купатися – на Монастирському острові.

Не дивно, що настільки довгоочікуване відкриття додаткового пляжу відзначається широко і з помпою. Як розповіли в прес-службі міськради, на захід прибуде навіть мер Іван Куліченко. Для відпочиваючих влаштують концерт, конкурси, вікторини та спортивні ігри. На самому пляжі комунальники навели лад і чистоту: завезли новий пісок, відремонтували гриби-навіси, поставили біотуалети, облаштували роздягальні і встановили питні фонтанчики. Дорогу до пляжу заасфальтовано, а поряд облаштована автомобільна стоянка. Дно річки очистили від сміття, отже купатися тут відтепер відносно безпечно.

Джерело - г. «Сегодня»

 
Коментарі (0)