ГоловнаНовини ЖКГЖитлоУ Донецькій та Луганській областях деякі міста зруйновані повністю

У Донецькій та Луганській областях деякі міста зруйновані повністю

У Донецькій та Луганській областях деякі міста зруйновані повністю – це Маріуполь, Волноваха, Рубіжне, Попасна, Лиман, Сєвєродонецьк.
У Донецькій та Луганській областях деякі міста зруйновані повністю – це Маріуполь, Волноваха, Рубіжне, Попасна, Лиман, Сєвєродонецьк.
 
Про це заявив заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко.
 
«За нашими попередніми підрахунками, в країні зруйновано понад 350 тисяч об’єктів та мільйони квадратних метрів житлової, освітньої, медичної, спортивної інфраструктури, пошкоджено тисячі кілометрів автомобільних і залізничних шляхів, аеропорти, порти та багато іншого. Частину з цих об’єктів можна відновити, частина зруйнована вщент», – наголосив Тимошенко.
 
Важка ситуація і в окупованих громадах Херсонської області.
 
Значних руйнувань зазнали окремі громади Миколаївщини та Запоріжжя. У Харкові частина мікрорайону Північна Салтівка також повністю знищена.
 

«Наша спільна мета – після перемоги максимально швидко відновити все те, що знищили росіяни в цій кривавій війні. І не просто відновити, а створити нову, сильну, сучасну Україну, де інфраструктура кожної громади, міста й селища відповідає найвищому рівню європейської та світової якості й інклюзивності», – повідомляє Кирило Тимошенко. 

 
Коментарі (0)