ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїУ двох областях обмежено рух транспорту через негоду

У двох областях обмежено рух транспорту через негоду

Через негоду в Україні у Донецькій та Запорізькій областях обмежено рух транспорту.

В Запорізькій області обмежено рух усіх транспортних засобів.

Через негоду в Україні у Донецькій та Запорізькій областях обмежено рух транспорту.

Про це йдеться у повідомленні "РБК-України" з посиланням на прес-службу "Укравтодору" у Facebook.

Так, у Донецькій області заборонено рух великовагових транспортних засобів на ділянці автомобільної дороги місцевого значення С 051016 Торське - Кремінне. У Запорізькій області з 21 години 23 січня закрито рух для всіх транспортних засобів трьох ділянках доріг: Р-37 Енергодар-Василівка-Бердянськ; М-14 Одеса-Мелітополь-Новоазовсь; Т-0811 Веселе-/М-18/ км.0+000 – 36+000.

В наслідок тяжких погодних умов, через снігові перемети було ускладнено рух по М-04 -01 південний обхід м. Дніпра, до розчистки снігових переметів залучались ротори.

В Миколаївський, Одеський, Харківський , Дніпропетровський областях - місцями снігові перемети, Сумський, Кіровоградський, Черкаський областях – ожеледиця, місцями накат.

В Укравтодорі також закликали водіїв бути уважними та обережними за кермом.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у результаті негоди в Україні станом на ранок 24 січня залишаються знеструмленими 69 населених пунктів у 5 областях (Одеська - 46, Черкаська - 11, Дніпропетровська - 6, Запорізька - 5 і Донецька - 1). До відновлення електропостачання населених пунктів залучено бригади обленерго.

Крім того, у Вилковому Одеської області для енергозабезпечення насосної станції, двох шкіл та лікарень міста залучено 2 пересувні електростанції ДСНС.

 

 
Коментарі (0)