ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ двох областях обмежено рух транспорту через ожеледь

У двох областях обмежено рух транспорту через ожеледь

На автошляхах Полтавської та Одеської області обмежено рух транспорту. Причиною цього стали складні погодні умови та ожеледь.

У Полтавській області та на під`їздах до Одеси обмежено рух автомобільного транспорту. Це пов`язано із складними погодними умовами, а саме утворенням на дорогах ожеледі. Про це повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури Ураїни.

Зокрема, у Полтавській області відсьогодні обмежено рух автотранспорту на місцевих шляхах у Великобагачанському, Решетилівському, Козельщинському, Новосанжарському, Карлівському, Машівському, Полтавському, Кременчуцькому, Диканському, Опішнянському, Котелевському районах.

«З 20:00 7 грудня через такі ж погодні умови для запобігання дорожньо-транспортних пригод було обмежено рух пасажирських автобусів і вантажних автомобілів на під'їздах до Одеси: М-05 «Київ-Одеса», км 425 - км 464; М-15 «Одеса-Рені», на ділянці м.Одеса – з'їзд до КПП «Старокозаче»; М-16 «Одеса-Кучургани». Станом на 7 ранку 8 грудня рух автобусів і вантажівок цими ділянками автомобільних доріг відновлено», - йдеться у повідомленні.

У інших областях країни ситуація стабільна. Проїзд автошляхами державного значення забезпечено.

Наразі, для покращення проїзду працюють більше 700 одиниць техніки та 2,2 тис. дорожніх працівників.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше,  невдовзі опісля ремонту у Львові для проїзду транспорту відкриється ще одна вулиця. Вартість ремонтних робіт потягла за собою 600 тисяч гривень.

 
Коментарі (0)