ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаУ Феодосії поступово відновлюють теплопостачання у домівках

У Феодосії поступово відновлюють теплопостачання у домівках

Наразі 60 співробітників Міністерства надзвичайних ситуацій продовжують працювати на місці події задля відновлення системи життєзабезпечення населення.

Станом на 14 лютого відновлено опалення у 15 житлових будинках, дитячому садку і школі, які були відключені від теплопостачання 12 лютого внаслідок вибуху котельні на вул. Чкалова, 17а, у Феодосії (Крим). Протягом сьогоднішнього дня очікується відновлення опалення у решті 14 будинках.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі МНС.

З 12 лютого триває розбір звалених конструкцій котельні та ремонтні роботи. Наразі 60 співробітників Міністерства надзвичайних ситуацій продовжують працювати на місці події задля відновлення системи життєзабезпечення населення. Також до робіт залучені представники Головного управління Держтехногенбезпеки в АРК, вибухотехнічна лабораторія м. Сімферополь, міліція, ДАІ. Також на місці аварії працює 7 одиниць техніки від зацікавлених міністерств та відомств.

МНС розгорнуло на території котельні 2 пункти обігріву для надання допомоги громадянам та всім працівникам, залученим до робіт. Крім того, у Феодосії було розгорнуто ще 3 пункти обігріву для надання допомоги населенню у разі необхідності.

Анна Недогибченко

 
Коментарі (0)