ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ Харкові будуть стежити за рухом транспорту

У Харкові будуть стежити за рухом транспорту

У Харкові починають встановлювати відеокамери, які будуть знімати рух трамваїв і тролейбусів. Таким чином, диспетчер КП «Міськелектротранссервіс» буде стежити за рухом електротранспорту.

За рухом трамваїв і тролейбусів на перехрестях харківських доріг спостерігатимуть відеокамери. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Харківської міськради.

«Зараз розпочата робота над пілотним проектом щодо забезпечення відеоконтролю за рухом електротранспорту. Мета проекту - встановити сучасну систему відеоспостереження, яка дозволила б забезпечити контроль проїзду трамваїв і тролейбусів на 27 ключових перехрестях міста. На чотирьох з них вже встановлені кольорові відеокамери», - йдеться в повідомленні.

Відеоінформація буде оброблятися і зберігатися на сервері КП «Міський інформаційний центр». Зображення в реальному часі буде виводиться зі всіх камер на робоче місце диспетчера КП «Міськелектротранссервіс», який і буде стежити за рухом електротранспорту на жвавих перехрестях.

Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», до початку опалювального сезону в одному з районів Харкова планують відремонтувати майже півсотні покрівель. На ці цілі спрямують понад 1,5 млн грн.
 
Коментарі (0)