ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ Харкові на станції метро «Перемога» починають будувати колію

У Харкові на станції метро «Перемога» починають будувати колію

У Харкові на станції метро «Перемога» почнуть будувати колію. Також, ведуться переговори щодо купівлі рухомого складу. Він не входить у вартість будівництва станції метро.

З 1 вересня у Харкові на ст. м. «Перемога» метробудівники почнуть будувати колію довжиною майже півтора кілометри. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Харківської міськради.

Про це повідомила директор КП «Харківська дирекція будівництва метрополітену» Наталія Ліннік під час відвідання будівельного майданчика метро заступником Харківського міського голови Ігорем Тереховим.
 
«Підрядник заплатив аванс, десь у середині місяця поставлять рейки, і до кінця року верхню будову колії по двох тунелях буде виконано на 70-75%», - зазначила Наталія Линник.
 
Після того, як було повністю відновлено рух транспорту на перетині пр. Людвіга Свободи та пр. Перемоги, метробудівники активно почали роботи під землею. Там ведуться сантехнічні й електротехнічні роботи, триває будівництво вентиляційних каналів і робота в тупиках станції, яку планується закінчити до кінця року. Також триває облаштування виходів зі станції.
 
Ведуться переговори щодо купівлі рухомого складу. Він не входить у вартість будівництва станції метро. Всього для цієї ділянки необхідно чотири склади, тобто 20 вагонів.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у Харкові обмежили рух транспорту на одній з вулиць міста. Це спричинено проведенням реконструкції пр. Московського. Однак, обмеження тимчасові та будуть зняті ввечері.
 
Коментарі (0)