ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ Харкові обмежать авторух на проспекті 50-річчя СРСР

У Харкові обмежать авторух на проспекті 50-річчя СРСР

Харківським водіям доведеться об'їжджати одну зі смуг проспекту 50-річчя СРСР. Там протягом 2 днів будуть проводитися ремонтні роботи.

На одній із смуг проспекту 50-річчя СРСР 10 і 11 жовтня обмежать рух транспорту у зв'язку з проведенням ремонтних робіт. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Харківської міської ради.

Так, з 8:30 до 23:00 10 жовтня рух буде заборонено на ділянці від вул. Киргизької до вул. Олімпійської у бік Московського проспекту, буде організовано двосторонній рух по зустрічній смузі.

З 8:30 до 23:00 11 жовтня рух буде закрито на ділянці від вул. Олімпійській до Московського проспекту у бік Московського проспекту, двосторонній рух буде організовано по вільній смузі.

З 8:30 до 23:00 10 і 11 жовтня маршрути тролейбусів зміняться наступним чином:

№19: вул. Одеська - пр. Героїв Сталінграда - вул. Харківських дивізій - пр. Московський - пр. 50-річчя СРСР - пр. 50-річчя ВЛКСМ - ст. «602 м/р»; у зворотному напрямку: по основному маршруту;

№35: вул. Одеська - пр. Героїв Сталінграда - вул. Харківських дивізій - пр. Московський - пр. 50-річчя СРСР - пр. 50-річчя ВЛКСМ - вул. Гвардійців-Широнінців - ст. «Північна Салтівка»; у зворотному напрямку: по основному маршруту.

Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», в Харкові до кінця місяця обмежили рух транспорту по вул. Мельникова.

 
Коментарі (0)