ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ Харкові обмежать рух транспорту

У Харкові обмежать рух транспорту

В неділю у Харкові буде перекрито низку вулиць. Це зумовлено проведенням у місті марафону. Крім цього, буде внесено зміни і в маршрути громадського транспорту

У Харкові в неділю 16 серпня буде обмежено рух транспорту на низці міських вулиць, у зв'язку з проведенням у місті марафону «Визволення». Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

З 7:00 до 15:00 рух транспорту буде припинено за маршрутом: вул. Новгородська (на ділянці від вул. Липової до вул. Динамівської) - вул. Динамівська (на ділянці від вул. Новгородської до вул. Трінклера) - в'їзд Трінклера - вул. Весніна (на ділянці від в'їзду Трінклера до вул. Сумської) - вул. Сумська (на ділянці від вул. Весніна до вул. Дерев'янка) - Білгородське шосе (від вул. Дерев'янка до вул. Академіка Курчатова).

У цей час рух тролейбусів зміниться таким чином:

№2: пр. Перемоги - пр. Людвіга Свободи - вул. Ахсарова - пр. Леніна - пл. Свободи;

№12: вул. Клочківська - вул. 23 Серпня - вул. Космонавтів - вул. Дерев'янка - вул. Балакірєва - лікарня швидкої допомоги.

Зі зміненими маршрутами руху автобусів можна ознайомитися тут.

Зазначається, що світлофори, розташовані за маршрутом марафону, на час його проведення переведуть у режим жовтого миготіння. А робота парковки на вул. Весніна - від вул. Сумської до в'їзду Трінклера - буде припинена.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Харкові сьогодні перекрили низку вулиць. Зокрема, обмежено рух транспорту на по вул. Університетській - на ділянці від пров. Університетського до пл. Павлівської. Це пов'язано з реконструкцією мереж зливової каналізації по вул. Університетській. Заборона на проїзд діятиме до 22:00.

 
Коментарі (0)