ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ Харкові під час Євро-2012 «перехоплюватимуть» транспорт

У Харкові під час Євро-2012 «перехоплюватимуть» транспорт

Тимчасові паркування для перехоплення транспорту працюватимуть у Харкові і на під'їздах до нього під час Чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

Тимчасові паркування для перехоплення транспорту працюватимуть у Харкові і на під'їздах до нього під час Чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

Як повідомили в Департаменті транспорту і зв'язку, паркінги облаштують, щоб менше вболівальників, які пересуваються на особистому транспорті, в'їжджали до міста.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі Харківської міськради.

Тимчасовий паркінг №1 на ст.м. «Тракторний завод» зможе прийняти 120 автобусів і 250 автомобілів. Паркінг №2 (ст.м. «Пролетарська») розрахований на 130 автобусів і 250 машин. Обидва паркінги розташовані на в'їзді в місто з боку Донецька, на початку міжнародної траси Е-40.

Паркінг №3 на 300 автомобілів буде розташований на території ТРЦ «Дафі» поблизу ст.м. «Героїв Праці». Він сполучається з фан-зоною на пл. Свободи прямою гілкою метрополітену - Салтівською (до ст.м. «Університет»).

Паркінг №4 розміститься на території ТЦ «Епіцентр» в житловому масиві Олексіївка.

Крім того, як уточнили в департаменті, на в'їзді до Харкова в Дергачівському та Харківському районах виділено місця для облаштування ще чотирьох паркінгів загальною площею 18 га.

У Дергачівському районі паркінги будуть у Малій Данилівці (територія ТЦ «Metro», 337 машиномісць) і поблизу сел. Черкаська Лозова (35 місць).

У Харківському районі один паркінг буде розташований у районі автомобільного ринку «Лоск» (сел. Пісочин, 1600 місць), другий - біля ринку «1-й кілометр» (с. Затишшя, 600 місць).

Паркінги обладнають туалетами і медпунктами, а також забезпечать регулярним автобусним сполученням зі станціями метрополітену і зупинками маршруток. 

Анна Недогибченко

 
Коментарі (0)