ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГУ Харкові підвищилися тарифи на тепло для ряду об'єктів

У Харкові підвищилися тарифи на тепло для ряду об'єктів

У Харкові для деяких об'єктів селища Жуковського підвищилися тарифи на теплопостачання і гарячу воду. У міськраді пояснили це зростанням цін на паливо та електроенергію для технологічних потреб.

У Харкові підвищилися тарифи на теплову енергію для ряду об'єктів, які знаходяться на селищі Жуковського. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Харківської міськради.

«Мова йде про зміну тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування і постачання, а також на послуги з централізованого опалення і забезпечення гарячою водою об'єктів, яким надає ці послуги Національний аерокосмічний університет ім. Жуковського «ХАІ», що має котельню. Серед об'єктів, які отримують послуги теплопостачання та гарячої води, - житлові та адміністративні будівлі, студентські гуртожитки та інше», - пояснили в міськраді.

Зазначимо, згідно з повідомленням, тарифи на послуги, які надає «ХАІ», не розглядалися з 2008 року. За цей час підвищилася собівартість послуг за рахунок зростання цін на паливо та електроенергію для технологічних потреб, матеріальні ресурси, рівень мінімальної заробітної плати.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», Мініфраструктури планує запустити швидкісний поїзд між Харковом і Львовом з зупинкою в Києві. Поїзд мають намір поставити на маршрут в нічний час.

Реклама: Решить любой вопрос, связанный с законодательством той или иной страны, помогут квалифицированные специалисты. Адвокат Тернопіль - это блог профессионалов своего дела, представляющие юридические услуги. Более детально ознакомиться с данной информацией и выбрать помощника в деле Вы можете на сайте advokat.te.ua.

 
Коментарі (0)