ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ Харкові планують відновити рух наземного пасажирського міського електротранспорту

У Харкові планують відновити рух наземного пасажирського міського електротранспорту

Енергетики та комунальники продовжують працювати над відновленням руху наземного пасажирського міського електротранспорту в Харкові
Енергетики та комунальники продовжують працювати над відновленням руху наземного пасажирського міського електротранспорту в Харкові, який було припинено після масованої ракетної атаки росіян у ніч проти 9 березня, сказав міський голова Харкова Ігор Терехов, передає Інтерфакс-Україна. 
 
«Є серйозні пошкодження трансформаторних підстанцій та перебої з напругою. Ми були змушені зупинити одну лінію метрополітену, але зараз метро знову повністю працює. Якщо все буде добре, то, за нашими приблизними оцінками, 15 березня, – тролейбуси та трамваї вийдуть на маршрути міста», – сказав Терехов. 
 

Триває відновлення енергосистеми після 15 масованої ракетної атаки та 18 атаки дронами. У Житомирській та Харківській областях продовжується робота над усуненням наслідків ракетних обстрілів 9 березня. У Миколаївській області завершене заживлення усіх споживачів, які залишилися без енергопостачання внаслідок бойових дій. 

 
Коментарі (0)