ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ Харкові продовжують закривати вулиці для транспорту

У Харкові продовжують закривати вулиці для транспорту

Харківські вулиці продовжують закриватися на ремонт. На деяких ділянках проводиться капітальний ремонт. Водіям пропонують користуватись об’їзними вулицями

У Харкові з 7:00 16 квітня до 22:00 30 квітня заборонено рух транспорту на вул. Чернишевського, на ділянці від вул. Гіршмана до вул. Іванова. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

Причиною заборони проїзду транспорту на цій ділянці є проведення капітального ремонту.

«Проїзд автомобілів оперативних служб до житлових будинків, розташованих у вказаному районі, буде забезпечений», - зазначають у міськраді.

Крім цього, рух транспорту також обмежено на пр. Московському на ділянці від вул. Польової до вул. Соїча. Заборона на проїзд діє з 16 квітня до 10 травня.

«Це пов'язано з реконструкцією Московського проспекту на ділянці від вул. Доброхотова до вул. Соїча. Рух буде закрито по смузі руху в бік вул. Кошкіна з пропуском громадського електро- та автотранспорту», - йдеться у повідомленні.

На період обмеження руху цією ділянкою, об’їзд можна здійснювати за маршрутом: по вул. Польовій - на ділянці від пр. Московського до вул. Плеханівської, по вул. Плеханівській - на ділянці від вул. Польової до вул. Соїча, і по вул. Соїча - на ділянці від вул. Плеханівської до пр. Московського.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Харкові не встигають провести ремонт на кількох міських вулицях. Тому заборону на проїзд транспорту продовжено. Крім цього, з 14 квітня закрито ще кілька міських шляхів.

 
Коментарі (0)