ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГУ Харкові розказали про тарифи на «комуналку» для переселенців

У Харкові розказали про тарифи на «комуналку» для переселенців

У Харкові комунальні послуги для вимушено переміщених осіб з Донбасу обходяться у 100 грн. Такий низький тариф зумовлений сплатою переселенцями лише за частину наданих послуг.

У харківському модульному містечку для переселенців, вимушено переміщені особи платять за комунальні послуги в середньому 103 грн. В цю суму включені послуги за водопостачання та водовідведення і вивіз сміття. Про це «Україні Комунальній» повідомили у Харківській міській раді.

Решту наданих комунальних послуг оплачують за рахунок видатків з міського бюджету.

«Оплату жителі здійснюють безпосередньо на території містечка через термінал без комісії», - зазначається у повідомленні.

Крім цього, у транзитному містечку планують у квітні-травні заасфальтувати під’їзди та встановити на території дитячий майданчик. Наразі там тривають роботи з будівництва зупинки громадського транспорту.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, Львівській області уряд виділив майже 800 млн грн субвенцій. Левова частка коштів буде направлена на надання житлових субсидій. З них 739 млн передбачено на надання пільг на житлові субсидії.

 
Коментарі (0)