ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійУ Харкові відремонтують одну з вулиць міста

У Харкові відремонтують одну з вулиць міста

У Харкові відремонтують частину вулиці Жовтневої революції. Крім того, комунальники відремонтують не тільки ділянку дорожнього покриття від трамвайного депо в бік центру, але і трамвайні колії.

У Харкові цього року запланували капітальний ремонт частини вул. Жовтневої революції. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

За словами заступника Харківського міського голови Євгена Водовозова, капітально відремонтують не тільки частину дороги від трамвайного депо в бік центру, але і трамвайні колії. 
 
Також, Євген Водовозов зазначив, що питання будівництва громадських туалетів на розворотних колах трамваїв та тролейбусів буде вирішене комплексно по всьому місту. Зокрема, у Жовтневому районі туалети планують встановити на розворотних колах на пр. Дзюби та вул. Власенко.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у Харкові заборонили рух транспорту на вул. Динамівській. Причиною закриття вулиці для проїзду транспорту є проведення працівниками КП «Харківські теплові мережі» аварійних земляних робіт на проїжджій частині вулиці.
 
Коментарі (0)