ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2024-2025У Харкові ввели графік тимчасового відключення опалення

У Харкові ввели графік тимчасового відключення опалення

У Харкові вводиться графік тимчасових відключень опалення. Це зроблено з метою недопущення перегріву будівель, у зв'язку з підвищенням температури зовнішнього повітря.

КП «Харківські теплові мережі» з 12 березня вводить в дію графік групового регулювання опалення. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

Як повідомили на підприємстві, графік групового регулювання опалення від ЦТП і локальних котелень (без відключення гарячого водопостачання) вводиться у зв'язку з підвищенням температури зовнішнього повітря та з метою недопущення перегріву будівель.
 
Графік вводиться при стійкій середньодобовій температурі зовнішнього повітря 6 градусів тепла і вище. Відключення тепла буде проводитися в три черги з 8:00 до 20:00, але не менш, ніж на 4 години, залежно від температури зовнішнього повітря. При подальшому підвищенні середньодобової температури час відключення теплопостачання збільшуватиметься.
 
На підприємстві також зазначили, що введення графіка групового регулювання опалення не призведе до зниження температури всередині будівель і приміщень. Також тимчасове відключення не вплине на якість і подачу гарячого водопостачання в місті.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», в Харкові планують підвищити вартість проїзду в наземному електротранспорті до 2,5 грн. Саме такий тариф вважають рентабельними для перевезень пасажирів у міських трамваях і тролейбусах. Депо вже подали розрахунки на узгодження місцевій владі.
 
Коментарі (0)