ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ Харкові заборонили рух трамваїв

У Харкові заборонили рух трамваїв

У Харкові заборонили рух трамваєм на перетині вулиці Кірова та проспекті Гагаріна. Це пов'язано з ремонтом трамвайного переїзду.

На перехресті вулиці Кірова та проспекту Гагаріна буде заборонено рух трамваїв. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Харківської міської ради.

Трамвай №27 буде курсувати наступним чином: ст. «Салтівська» - пр. Тракторобудівників - вул. Героїв Праці - вул. Академіка Павлова - пр. Московський - пл. Конституції - пл. Павловська - вул. Університетська - вул. Греківська - пер. Рыбасовский - вул. Першої Кінної Армії - вул. Жовтневої революції - ст. «Новожаново» (у зворотному напрямку - за своїм маршрутом).

«Рух транспорту по правій смузі проспекту Гагаріна на перехресті з вулицею Кірова при русі в сторону вулиці Вернадського буде обмежено з 20:00 13 червня до 5:00 18 червня», - йдеться в повідомленні.
 
Як повідомили в Департаменті транспорту, рух обмежать у зв'язку з ремонтом трамвайного переїзду «тощо Гагаріна - вул. Кірова».
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», в Харкові одна зі станцій метро працюватиме за новим графіком. В зв'язку із заміною автоматичних контрольних пунктів пропуску там закриють один з вестибюлів.
 
Коментарі (0)